Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Comandă online

Pizza Rustica

Pizza Rustica

Vecine, ai dat vreodată comandă de pizza Rustică? E pizza care are și porumb pe ea. Unii oameni zic că pizza cu porumb e cea mai bună, dar altora nu le place deloc. Depinde de gusturile fiecăruia, îți dai seama. Dar oricum nu știi dacă îți place pizza cu porumb sau dacă nu îți place, până nu încerci pizza cu porumb.

Îți dai seama, totuși, că are și alte ingrediente, că așa e normal la pizza. Hai că îți explicăm acum ce punem pe ea și cum o facem, că poate vrei să știi și tu înainte să dai comandă cu livrare la domiciliu.

Deci în primul rând trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta, că avem și din ăla subțire, dar și din ăla mai pufos așa, care e mai gros decât ăla subțire, evident. Trebuie să alegi și mărimea blatului în funcție de cum îți dorești tu, adică de 24 de cm, de 30 de cm, sau de 40 de cm. După ce alegi tot ce trebuie să alegi despre blat, noi îl pregătim așa cum ai spus tu și apoi începem să punem ingredientele pe el.

Prima dată punem sosul de roșii, care e făcut de noi din roșii proaspete, aici în bucătărie. Îl întindem frumos pe tot blatul, uniform, cum trebuie, și după aia punem un strat sănătos de mozzarella peste el. Peste mozzarella punem  feliuțe numai bune de bacon, peste care aruncăm apoi porumbul și ciupercile proaspete.

După ce am pus toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună de mâncat, și așteptăm până se face numai bună de mâncat.

Când scoatem pizza din cuptor, o punem în cutia ei și după îți pregătim restul comenzii, că apoi să trimitem tot la ține cu unul din băieții noștri care fac livrări de pizza la domiciliu. Și după tu primești pizza și te bucuri de ea.

Poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos roșii, bacon, porumb și ciuperci proaspete

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1