Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Salami Vegana

Pizza Salami Vegana

Da, Salami Vegană. Ai citit bine. Ce? Te gândeai că dacă avem pizza vegană o să primești niște roșii și niște frunze pe un blat?

Avem pizza vegană cum trebuie, să simți și tu că mănânci pizza ca tot omul. Vegană sau de post, cum i se mai zice pe la noi. Adică e bună și dacă nu ești vegan, dar ții post. E bună și dacă nu ești vegan și nu ții post, dar vrei tu să dai comandă cu livrare la domiciliu de pizza vegană.

Ai venit la cine trebuie, că nu știm unde mai găsești pizza vegană în București.

 

Dacă vrei să comanzi Pizza Salami Vegană cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din magazin, prin telefon sau pe site sau prin porumbel mesager sau cum mai vrei tu, trebuie mai întâi să îți alegi ce tip de blat vrei, că blatul pentru pizza e ca pânza pentru pictură. E baza.

Ai de ales dintre blat subțire sau blat normal, care e mai gros decât ăla subțire, în caz că ești genul care mănâncă mai cu pâinică. Poți să alegi și pizza cu blat integral, dacă așa îți place ție mai mult. Nu există reguli!

 

După ce ai ales ce fel de blat vrei pentru pizza vegană cu livrare la domiciliu, noi ne apucăm să-l facem, îl întindem bine și apoi începem să punem ingredientele de Pizza Salami Vegană pe el. Adică punem brânză 100% vegetală Viofast, sos proaspăt de roșii, salam vegetal ușor picant de la Verdino, ciuperci porcini, anghinare, ardei gras proaspăt, roșii cherry și rucola.

După care băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună de mâncat uitându-te la un serial, sau în pauza de prânz de la muncă.

După ce scoatem pizza din cuptor, o punem repede în cutie și o trimitem către tine, ca să te bucuri de ea caldă, alături de un suc sau o bere rece, sau ce ai mai comandat tu de băut. Poate și un desert.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii, salam vegetal usor picant Verdino, ciuperci porcini, carciofi (anghinare), ardei gras proaspat, rosii cherry si rucola.

Pizza de post.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1