Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Suprema

Pizza Suprema

Eee, păi când auzi pizza Suprema, vecine, ți se pare că mai e ceva de zis despre ea? E clar deja, dacă-i zice pizza Suprema, că e o pizza supremă. Și să nu te gândeșți că se numește Suprema doar pentru că ar fi mai mare sau ceva, că mărimea de pizza o alegi singur, știi și tu, ai acolo de ales între diametru de 24 cm, adică pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, sau de 40 de cm, pentru 4 persoane (dar oricum zicem și noi așa că să ne aflăm în treaba, că dacă tu vrei să îți iei pizza de 40 de cm și să o mănânci doar tu, nu te judecă nimeni, ba chiar te felicităm pentru perseverență și ambiție).

Pizza Suprema se numește așa pentru că și-a depășit condiția de pizza normală, e deja la alt nivel, dar nu putem noi aici să explicăm în cuvinte, că asta se simte când mușți din felie.

Și ca să descoasem puțin lucrurile, putem să îți explicăm și cum preparam pizza Supremă aici la Trenta, ca să înțelegi cum se atinge performanță în lumea pizzei.

Întâi facem blatul în funcție de cum ne-ai spus tu atunci când ai dat comandă, adică subțire, în stilul ăla clasic italian, sau mai pufos, dacă preferi tu așa. După ce întindem blatul bine, punem peste el sos făcut din roșii proaspete, pe care îl învelim cu o pătură de mozzarella, peste care punem feliuțe de bacon, salam chorizo și cârnați afumați. Dar piesă de rezistență aici, dacă nu ai ghicit deja, e brânză cu mucegai. Acum înțelegi de ce pizza asta e pizza Suprema, nu?

Iar ca să nu ducem lipsa de o legumă, că mâncatul sănătos și echilibrat e important, punem și bucățele de ardei gras peste.

Și așa facem noi pizza Supremă, pe care îți recomandăm să o serveșți alături de o băutură rece, pe care poți s-o ceri tot de la băieții noștri. Și să-ți pui și un episod din serialul tău preferat, să fie treaba completă.

Să ai poftă!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, cârnati, brânza cu mucegai si ardei gras

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1