Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Taraneasca

Pizza Taraneasca

Pizza Țărăneasca e o pizza cu aromă mai de tradițional. Iar în caz că ești curios ce gust are o pizza care are și ceapă că ingredient, să știi că facem livrare de pizza Țărăneasca la domiciliu.

Dacă vrei să dai comandă de pizza Țărănească, trebuie doar să ne spui ce fel de blat vrei, adică cât de mare să fie (dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 cm, care îți convine ție mai mult) și dacă să fie subțire și clasic sau gros și mai pufos pe margine.

După ce facem blatul, începem să aranjăm toate ingredientele pe el, în ordine. Întâi punem peste blat sosul de roșîi, care e proaspăt și bun, și pe care îl învelim cu o păturică de mozzarella, care e esențială pentru pizza. După mozzarella aruncăm niște piept de pui făcut puțin pe grătărel, bacon și cârnați afumați, că să fie treaba bună. La sfârșit presărăm porumb, ardei gras și ceapă roșie, că să ii dea aromă și culoarea de care are nevoie că să fie o pizza Țărănească adevărată.

După ce punem toate ingredientele pe blat, îl băgăm cu grijă la cuptor și așteptăm până se face numai bun de mâncat în față televizorului, în timp ce te uiți la serialul preferat. După care, scoatem pizza din cuptor și o aranjăm frumos în cutiuță ei că să o pregătim să vină spre ține cu băiatul de la livrare.

Înainte să comanzi, noi îți aducem aminte să dai comandă și de sos și băutură, că să meargă pizza mai bine. Știm că uneori te bucuri că ai comandat pizza și uiți de resul, dar sunt și astea importante.

Și după rămâne doar să-l aștepți pe băiatul nostru să vină cu comandă și să ai o poftă bună.

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, piept de pui, bacon, cârnati, porumb, ardei gras si ceapa rosie

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1