Comandă pizza online

Select a store

Încă nu ai comandat nimic

Comandă online

Pizza Trenta

Pizza Trenta

Pizza Trenta e pentru cine vrea să dea de comandă de o pizza care e așa, mai în echilibru, că are de toate, că să-i dea un gust armonios, frumos, cum trebuie.

Mai întâi trebuie să te hotărășți ce fel de blat vrei, vecine, că așa stă treaba la noi. Ai de ales dintre blat subțire, din ăla întins mai bine așa, cum fac italienii de când au inventat ei pizza, sau din ăla gros, mai pufos, cum ne place nouă, la români.

După ce facem blatul frumos și rotunjor, punem pe el niște sos de roșii proaspete. Stai liniștit că nu ne zgarcim cu sosul. După asta punem frumos un strat de mozzarella, să se întindă bine după aia când muști din felie. După ce punem mozzarella, tăiem uniform niște feliuțe de șuncă și salam chorizo, după care le împrăștiem pe toată pizza, echilibrat, că să ai câte puțină cărniță la fiecare muscătură.

Și ca să fie gusturile într-o balanță, trebuie și-o legumă, două, ca să fie pizza cum trebuie. Așa că după ce punem carnea, presăram și niște măsline negre bune și fâșîi de ardei gras proaspăt. Că să fie treaba bună.

Și îți amintim aici să adaugi și sos la comanda cu pizza Trenta, vecine. Că știi cum se întâmplă uneori, uiți să îți iei și sos și după zici: “Aaa, am uitat să dau comandă și de sos...”. Avem sos de roșii dulce sau iute, dar să știi că avem și maioneză, că unora le place să mănânce pizza cu maioneză, și noi credem că fiecare tre’ să își mănânce pizza așa cum îi place lui. Și dacă nu îți convine niciuna din variantele astea, să știi că avem și ulei picant. Avem de toate pentru toți, să nu se supere nimeni când apelează la serviciul de livrare pizza.

Și dacă vrei să completezi tot așa cum trebuie, ia-ți și ceva rece de băut, să alunece pizza mai bine. Un suc, o bere, ceva. Noi aducem comandă cu ce vrei tu.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii, sunca porc, salam chorizo, ciuperci proaspete, masline negre si ardei gras

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1