Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Trenta Artigianale

Pizza Trenta Artigianale

Pizza Trenta Artigianale se numește Trenta Artigianale pentru că e mai de-a casei așa, e rețeta noastră, o rețeta de pizza echilibrată, cu de toate, făcută cu cele mai bune ingrediente pe care le avem noi. 

Dacă suni sau dai comandă online de pizza Trenta Artigianale, noi începem să ți-o pregătim, nu stăm la discuții. Imediat începem să facem aluatul pentru blat, după care îl întindem frumos să se facă uniform și rotunjor, să iasă un blat așa cum trebuie.

După ce am aranjat bine aluatul pentru blat, începem să așezăm ingredientele pe el, evident, că doar nu facem pizza doar din blat gol. Mai întâi punem sos de roșii, proaspăt, făcut de noi aici pe loc. După care așezăm peste și un strat de mozzarella, și că să fie destulă mozzarella, punem și niște bufala. Că să avem și niște cărniță, presărăm peste toată pizza frumușel niște șuncă și niște salam chorizo, iar după aia punem ciuperci porcini, măsline și rucola, că e sănătos să mănânci legume la orice masă.
Și după toate astea, băgăm pizza ta la cuptor, normal, că să se facă rumenă și gustoasă.

După ce scoatem pizza de la cuptor, vecine, începem imediat să îți pregătim comandă, că știm că îți e foame și ție și nu vrem să stai să aștepți și să fii înfometat și fără pizza. Dacă ai comandat sos sau băuturi, ne asigurăm că le punem acolo, lângă cutia de pizza, ca să ajungă toate la ține și să ai o masă completă și cum îți place ție mai mult.

Iar după, nu ne mai rămâne decât să îți urăm poftă bună.

Citiți mai multe

mozzarella, sos roșii, bufala, salam chorizo, șuncă, ciuperci porcini, măsline și rucola

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1