Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Pizza Trenta Ultra Piccante

Pizza Trenta Ultra Piccante

Trenta Ultra Piccante e picantă rău de tot, vecine. Adică e ultra picantă, că de aia se numește Trenta Ultra Piccante. Noi îți zicem ca să știi. Deci comandă-ți dacă ești genul ăla de om care mănâncă mâncare usturată. Sau dacă vrei pizza din care să nu îți mai zică prietenii nemancatori de picant că vor să guste și ei. Și dacă te crezi curajos, comandă și un sos picant pe lângă. Aici vedem noi dacă chiar mănânci picant sau dacă te lăudai și tu așa. Că mai știm noi din ăștia.

După ce te-ai gândit bine de tot și ești sigur că vrei să dai comandă de Trenta Ultra Piccante de la Trenta Pizza, trebuie să te hotărăști ce fel de blat vrei. Ai de ales dintre subțire, adică blat clasic așa cum are pizza în Italia la mama ei, acolo, sau blat pufos, că unora le place cu mai mult aluat, că noi suntem totuși români, nu italieni, și ne place pâinea. Noi oricum ne pricepem să le facem pe amândouă, tu trebuie doar să ne zici ce vrei. Chiar nu e așa greu, blatul subțire îl întindem mai mult, dar îl lăsăm mai puțîn în cuptor, ca să nu se ardă prea tare. Iese numai bun.

Dar noi îți mai zicem o dată, vezi că e picantă! Are și sos de roșii ultra picant, și ardei iute, și chilli! Și pe deasupra, pe lângă cârnații afumați și bacon, mai are și salam chorizo! Nu știu dacă ai auzit, dar și asta e ușor picant, că are bucățele de ardei prin el. E făcut la mexicani acolo, deci îți dai seama.

Și în final, ce îmbină toate ingredientele astea picante frumos la un loc, e un strat sănătos de mozzarella, care se întinde bine când e pizza fierbinte. Mmm!

Nu uită că la comandă cu livrare pizza să adaugi și ceva rece de băut să stingi iuțeala un pic, și poftă bună!

Citiți mai multe

mozzarella, sos rosii ultra picant, salam chorizo, bacon, cârnati, ardei iute proaspat si chilli

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1