Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Vegetariana

Vegetariana

Pizza Vegetariana e o pizza fără carne, adică are legume și mozzarella. Numai bună pentru când vrei să mănânci puțin mai ușurel, da’ totuși nu vrei să exagerezi mâncatul ușurel cu vreo salată sau ceva de genul asta. Sau poate că eșți vegetarian și nu mănânci carne niciodată. Ai și tu dreptul la pizza, că orice om. Că nu poți să-i iei omului șansă să mănânce pizza doar pentru că el nu consumă carne, că n-ar fi frumos.

Pizza fără carne se face asemănător cu pizza care are carne, doar că nu punem carne. Dar dacă totuși vrei să știi cum o preparam, noi îți spunem ca să știi când faci comandă de pizza Vegetariană cu livrare la domiciliu:
În primul rând, după cum știi, sau poate e prima dată când dai comandă de pizza și atunci nu știi, dar îți spunem noi acum, trebuie să alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire și blat pufos. Bine, doar la dimsniunea de 30 cm. Blatul subțire e subțire, și blatul pufos e mai gros decât ăla subțire, adică mai normal, așa. Deci îți alegi tu din astea două care consideri tu că se potrivește mai mult cu gusturile tale.

După ce ți-ai ales tipul de blat pe care ți-l doreșți, noi îl întindem numai bine, să prindă formă frumoasă, și după începem să punem ingredientele peste el. Prima dată întindem bine niște sos făcut din roșii proaspete, iar peste el punem un strat de mozzarella, că să aibă legumele pe ce să se culce. După aia presăram pe ea niște roșii cherry proaspete, ciuperci la fel de proaspete, măsline negre, porumb și dungulițe de ardei gras.

După aia băgăm Pizza Vegetariana frumos la cuptor, și după ce o scoatem o pregătim pentru livrare.
Și că să nu te îngrijorezi, să știi că noi putem să-ți facem Pizza Vegetariana și de post, tu trebuie doar să ne spui fără să aștepți să îți spunem noi “comandă pizza Vegetariana!”. Deci chiar avem pizza pentru toată lumea, n-am glumit!

Poftă bună, vecinuțule!

Citiți mai multe

mozzarella, sos roșii, roșii cherry, măsline negre, ciuperci proaspete porumb și ardei gras

Creează-ți cont și comandă online pentru mai multe beneficii.
Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
Nu uita să te abonezi la primirea de noutăți și oferte prin SMS.

1