Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Salata cu Pui

Produs din gama Salata cu Pui
Avem grijă la noi în bucătărie și de cine nu prea simte că ar mânca pizza atunci când toți ceilalți comandă, pentru că unora nu le place pizza, sau nu prea au chef să mănânce pizza chiar atunci, pentru că suntem toți diferiți și unii vrem să mâncăm ceva, iar alții vrem să mâncăm altceva. 

Așa că pregătim o salată ​cu piept de pui, cu roșii cherry, măsline negre și crutoane, pentru care merge numai bine să dai comandă într-o zi de vară, când vrei să mănânci ceva ușor și proaspăt, ca să te simți și tu mai ușor și mai proaspăt. Sau într-o zi de iarnă, când te-ai săturat să mănânci carne de porc la toate mesele, că știm și noi cum e cu rudele. Sau în orice zi și în orice anotimp, că poate doar vrei să mănânci o salată fără niciun motiv special. E și asta posibil.

Vecine, și dacă vrei să îți iei salată de pui poate vrei să știi și cum o preparam. Deci fii atent cum stă treaba:
Pieptul de pui este preparat la grătar, lăsat câte puțin pe fiecare parte să nu se supere niciuna dintre ele și să se facă uniform, să fie numai bun. Salată verde și roșiile sunt proaspete, așa cum te-ai aștepta să fie salată verde și roșiile, iar împreună cu puiul, măslinele și crutoanele, fac un fel de mâncare sănătos și gustos. Adică tot ce ai vrea de la o salată.

Salată ​cu piept de pui este o sursă bună de vitamine, fiind astfel o alegere foarte bună atunci când ai nevoie de puțină energie și vitalitate, cum ar fi, de exemplu, în pauză de masă de la birou, printre toate întâlnirile și ședințele, semnăturile pe contracte, apelurile cu clienții, schimburile de mailuri, prezentările, deadlineurile de proiecte și brainstorming-urile. În plus, e și un mod bun de a te lăuda în față colegilor de la birou despre cum ți-ai schimbat tu regimul alimentar și ai devenit o persoană disciplinată și ceva mai deosebită: “Aaa, eu îmi dau o comandă  de salată de pui astăzi, m-am hotărât să mănânc mai sănătos.”

Tu ești fan salate de pui cu livrare la domiciliu?
Citiți mai multe

salată, piept de pui, roșii cherry, măsline negre, crutoane

Comandă online cu livrare sau cu ridicare din magazin.
Creează-ți cont de client pentru a comanda mai ușor și a beneficia de oferte exclusive.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment