Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Salata cu Ton

Produs din gama Salata cu Ton

Vecine, să nu-ți faci griji dacă vrei să dai comandă la domiciliu și nu ai chef de pizza azi, că ai văzut, uneori ne mai cere corpul și o legumă proaspătă. Știm și noi asta. Așa că facem și livrare de salate, că să fie tot omul mulțumit. Că vrem să avem grijă de toată lumea.

Poți să îți dai comandă, de exemplu, de salată cu ton, că e ușurică, numai bună, cu legume proaspete, și ține și de foame. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să ne suni și să zici: “Alo, Trenta Pizza, vreau să dau comandă de salată de ton cu livrare la domiciliu.”. Și gata, noi ne și apucăm să o facem. Și facem livrare unde vrei tu, nu numai la domiciliu. Că de exemplu poate ai chef să mănânci o salată în pauză de prânz de la birou. Sau cine șție pe unde ești. Noi îți aducem salată.

După ce dai comandă, noi începem să tăiem frumos legumele, așa cum trebuie pentru o salată. Mai întâi amestecăm salată verde cu măsline și porumb. Apoi adăugăm tonul și crutoanele, pentru a-i da consistentă. Iar că dressing, adăugăm zeamă de lămâie atât cât trebuie.

După aia, tot ce mai rămâne să facem este să o punem frumușel în cutiuță ei, alături de ce altceva ai mai comandat tu, și să dăm comanda băiatului de la livrări, că să ți-o aducă repede-repejor, să nu aștepți prea mult, că ți-e foame și ție.

 

Poftă bună!

Citiți mai multe

salată, ton, porumb, măsline negre, lămâie, crutoane

Comandă online cu livrare sau cu ridicare din magazin.
Creează-ți cont de client pentru a comanda mai ușor și a beneficia de oferte exclusive.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment