Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Salata Mediterranea

Salata Mediterranea

Vecine, dacă ai chef de ceva mai fresh așa, mai proaspăt, și te-ai cam săturat de pizza, poți să îți comanzi o salată Mediterranea. E numai bună, răcoritoare așa, ușurică. Mai cere și corpul o legumă, ceva.

Și dacă vrei să comanzi salată Meditarranea, trebuie să ne suni pe noi și să ne spui, că noi după îți aducem imediat. Sau poți să dai și comandă online, că poate ești genul de om căruia nu prea îi place să vorbească la telefon. Înțelegem.

După ce ne dai de veste că ți-e foame și că vrei salată Mediterranea, noi începem imediat să o pregătim pentru livrare la domiciliu. Tăiem fasiile de salată verde, peste care adăugăm roșîi cherry proaspete, măsline negre, iar apoi crutoane. Peste acestea punem bucățele de brânză danish white, că să îi dea consistentă. După ce am terminat de pus toate ingredientele, le amestecăm bine între ele, iar apoi salata e numai bună de mâncat.

Și dacă simți că o salată nu o să te sature tocmai cum trebuie, poți să îți iei și o focaccia cu usturoi, sau poate o focaccia cu mozzarella, că aperitiv așa. Sau poți să mănânci împreună cu salată, să faci o combinație mai specială. Noi le împachetăm pe amandoua și le dăm apoi unuia din băieții noștri de la livrări, să ți le aducă acasă proaspăt făcute, ca să te bucuri de ele.

Poftă bună!

Citiți mai multe

salată, brânză danish white, roși cherry, măsline negre, crutoane

Blat normal sau blat subtire? 24 cm sau 30 cm? 40 cm? Poti realiza comanda ta acum.

1