Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Comandă online

Tiramisu

Tiramisu
Fii atent, vecine, că avem Tiramisu, care e și cafeluță, și desert în acelasi timp. Da, avem la livrare Tiramisu! Așa că îți da energie dublă, că uneori știi și tu că mai avem nevoie. Că mai oboseșți de la toate responsabilitățile astea de zi cu zi. Te trezeșți dimineață, stai prin trafic, sau alergi după metrou și autobuze, ai prezentări sau examene, ai de toate. Avem fiecare responsabilitățile noastre și mai obosim și noi, că doar oameni suntem.

Deci cum ziceam, viață asta din Bucureșți mai cere niște energie, niște ceva dulce, să te mai răsfeți și tu puțin, că știi că meriți. Așa că după ce mănânci prânzul, sau cină, sau poate micul dejun, că până la urmă uneori merge o pizza și dimineață, ia-ți și o prăjiturică, așa, să te simți și tu mai bine.

Ia și citește ce bunătăți punem în Tiramisu pe care îl pregătim pentru livrare la domiciliu să ți-l aducem ție când faci o comandă de pizza acasă:
mascarpone (adică cremă de brânzică din aia bună, italiană), pișcoturi savoriadi (care îți dai seama că și astea sunt tot italiene), gălbenuș de ou pasteurizat, frișcă (frișcă-i frișcă, știi și tu ce e), vin Marsala (un vinuț italian că să îi dea un pic de aromă), ciocolată neagră, cacao, esență de vanilie, zahăr și cafea (cum am zis, că să prinzi un pic de energie, de chef de viață).

Așa că hai, vecine, mai poartă-te și tu frumos cu propria persoană și fă-ți plăcerea de a mânca un desertuț ușurel după ce mănânci o pizza sau o pastă, că să simți și tu că ai luat o masă completă.

Și că să te simți bine până la capăt, ia și o doză de suc rece și răcoritor, că doar știi că așa alunecă mâncarea cel mai bine. Și că să ai energie să continui să trăiești în Bucureșți.
Citiți mai multe

mascarpone, pișcoturi savoiardi, gălbenuș ou pasteurizat, frișcă, vin Marsala, ciocolată neagră, cacao, esență vanilie, zahăr și cafea

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Tiramisu 16,00 lei
1