Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Site-ul nostru caută prietenie cu tine, Vecine.

Promotie Prietenie Comanda Online

 

Așa că te invită pe la el să petreceți timp împreună, să mai dai câte un scroll, să vezi ce mai e nou. Că-i place când mai vin oamenii pe la el să le povestească ce mai are prin meniu sau cum se face pizza în bucătăria Trenta.

Și după ce îți oferă un tur al meniului, te invită să vizitezi secțiunea de Oferte, ca să te servească cu a doua pizza de 30 cm redusă la 25 de lei, că așa e frumos când ai musafiri.

 

Reguli pentru musafiri

Pizza pentru musafirii online poate fi comandată până pe 14 decembrie 2020 și e valabilă doar la comanda online, prin selectarea acesteia din pagina noastră de oferte sau introducerea codului promoțional la finalul comenzii.

Musafirii pot introduce codul 3390 pentru pizza cu blat normal sau codul 3391 pentru pizza cu blat subtire nu întâi să se asigure că în coșul de cumpărături are cele două pizza de 30 cm dorite.

Trebuie ca ambele pizza de 30 cm comandate de prietenii noștri să aibă același tip de blat și să nu fie din categoria Artigianale.

Pizza redusă la 25 lei va fi cea cu prețul cel mai mic din comandă.

Prietenii nu pot profita de mai multe promoții în același timp, iar extra ingredientele adăugate se plătesc la preț întreg.

 

Musafirii sunt rugați să-și înregistreze Cont Nou pentru legarea prieteniei și a primi promoția.