Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Regulamentul Oficial al campaniei "Flyerul făcător de minuni"

CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei “Flyerul facator de Minuni” este societatea INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, înregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8011/28.04.2005, având cod unic de înregistrare (CUI) 13561463, numita in prezentul regulament “Organizatorul”.

1.2. Campania se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa prezentul regulament sau de a prelungi perioada campaniei pe parcursul derularii acesteia, toate acestea fiind anuntate prin intermediul paginii de internet trentapizza.ro.

1.3. Detalii despre prezenta campanie se pot gasi pe: (i) pagina de internet trentapizza.ro, (ii) la numarul de telefon 021.9645, numar cu tarif normal, care va functiona si pentru detalii privind prezenta campanie in intervalul orar 10:00 – 23:00.

1.4. Regulamentul de participare/desfasurare a campaniei “Flyerul facator de Minuni” este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant si poate fi vizualizat pe (i) pagina de internet trentapizza.ro sau (ii) poate fi obtinut, la cerere, scriind la adresa: Bucuresti, str. Pecetei nr. 7-9, bloc 2 Pajura, sector 1 sau (iii) sunand la numarul de telefon 021.9645 sau (iv) solicitat, prin posta electronica (email) la adresa trenta@trentapizza.ro.

1.5. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

CAPITOLUL 2. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI “Flyerul facator de Minuni”

2.1. Campania se desfasoara in perioada: 15.04.2019, ora 10:00 – 30.06.2019, ora 23:00.

2.2. Fac excetie zilele libere cu ocazia sarbatorilor legale sau religioase comunicate pe website-ul trentapizza.ro cand serviciul de livrare nu este disponibil.

2.3. Data limita pentru solicitarea produsului “Pizza Minune” constand intr-o pizza gratis de 30 cm este 15 iulie 2019, ora 23. Dupa aceasta data, “Flyerul facator de minuni“ si stickerele isi pierd valabilitatea.

IMPORTANT:

Solicitarea produsului “Pizza Minune” constand intr-o pizza gratis de 30 cm, la alegerea participantului, din lista de la Capitolul 6, se va putea face numai la o urmatoarea comanda, in valoare minima acceptata de organizator, emisa si achitata de participant si va fi livrata de organizator impreuna cu aceasta din urma.

Sortimentele “Margherita Artigianale”, “Formaggi Artigianale”, “Bresaola Artigianale” “Prosciutto Crudo Artigianale”, “Trenta Artigianale”, “Pescara Artigianale” si alte produse introduse pe parcursul campaniei din categoria de pizza “Trenta Artigianale” NU intra in categoria produsului “Pizza Minune”, ca atare NU intra in categoria de pizza acordata gratuit de catre Organizator.

CAPITOLUL 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania este organizata si se va desfasura in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia unde este oferit serviciul de livrare. Harta privind zonele limitrofe poate fi consultata pe website-ul trentapizza.ro, la sectiunea Harta Livrare. Zonele limitrofe de livrare pot fi modificate oricand pe parcursul prezentei campanii, sectiunea Harta Livrare de pe website-ul trentapizza.ro fiind actualizata in acest sens.

3.2. Atat produsele participante, cat si produsul “Pizza Minune” constand intr-o pizza gratis de 30 cm, la alegerea participantului, din lista de la Capitolul 6, in conditiile prezentului Regulament sunt livrate de organizator in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia unde organizatorul ofera serviciul de livrare.

CAPITOLUL 4. PRODUSELE PARTICIPANTE

4.1. In cadrul prezentei Campanii produsele participante sunt cele din meniul regasit pe pagina de internet trentapizza.ro, toate denumite in continuare "PRODUSE PARTICIPANTE".

4.2. Prin produse participante se inteleg toate produsele din meniul regasit pe pagina de internet trentapizza.ro ce pot fi comandate de participant, in limita stocului disponibil, contra cost, si pentru care, in functie de valoarea comenzii emise si achitate de catre acesta din urma, potrivit prezentului regulament, organizatorul ofera stickere ce se vor lipi pe “Flyerul facator de Minuni”.

IMPORTANT:

A nu se confunda produsele participante cu produsele oferite gratis in urma participarii in prezenta campanie (denumite in continuare produse “Pizza Minune”), definite potrivit prezentului regulament.

Produsele participante sunt cele definite in Capitolul 4, iar produsele oferite gratis in urma participarii in prezenta campanie, denumite produse “Pizza Minune” sunt cele identificate in Capitolul 6 din prezentul regulament, din cadrul carora SUNT EXCLUSE sortimentele “Margherita Artigianale”, “Formaggi Artigianale”, “Bresaola Artigianale” “Prosciutto Crudo Artigianale”, “Trenta Artigianale”, “Pescara Artigianale” si alte produse introduse pe parcursul campaniei din categoria de pizza “Trenta Artigianale”.

CAPITOLUL 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Promotia “Flyerul facator de minuni” este deschisa tuturor persoanelor fizice care comanda si achita produsele participante definite in Capitolul 4, cel putin in limita unei comenzi minime in valoare de 30 lei, conform prezentului Regulament.

CAPITOLUL 6. PRODUSE “Pizza Minune”

6.1. Produsele oferite gratis de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, sunt denumite in continuare produse “Pizza Minune”.

6.2. Pentru fiecare „Flyer facator de minuni” ce contine 6 stickere de promotie lipite predat unui reprezentant al organizatorului, in conditiile prezentului regulament, participantul poate solicita, la o urmatoare comanda minima achitata, un singur produs “Pizza Minune” constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegerea acestuia din urma, in limita stocului disponibil la data solicitarii, din sortimentele din lista de la pct. 6.3, dar nu mai tarziu de data de 15 iulie 2019.

6.3. Lista produselor “Pizza Minune” se regaseste mai jos:

Denumire Pizza (30 cm) | Ingrediente | Pret vanzare (lei)

Margherita   |  mozzarella si sos rosii   |  26

Classica   |  mozzarella, sos rosii, sunca, masline negre si ciuperci proaspete   |  31

Prosciutto Funghi   |  mozzarella, sos rosii, sunca si ciuperci proaspete   |  31

Hawaiana   |  mozzarella, sos rosii, ananas, sunca si porumb   

32.5

Vegetariana   |  mozzarella, sos rosii, rosii cherry, masline negre, ciuperci proaspete porumb si ardei gras   |  31

Diavola   |  mozzarella, sos rosii, salam chorizo, cârnati afumati si chilli   |  32.5

Rustica   |  mozzarella, sos rosii, bacon, porumb si ciuperci proaspete   |  32.5

Quattro Stagioni   |  mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, masline negre si ciuperci proaspete   |  34

Carnivora   |  mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, bacon si ardei gras   |  34.5

Capricciosa   |  mozzarella, sos rosii, piept de pui, salam chorizo, ardei gras si ciuperci proaspete   |  34.5

Messicana    |  mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, brânza cu mucegai si chilli   |  34.5

Trenta   |  mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, ciuperci proaspete, masline negre si ardei gras   |  35

Taraneasc   |  mozzarella, sos rosii, piept de pui, bacon, cârnati afumati, porumb, ardei gras si ceapa rosie   |  36.5

Suprema   |  mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, cârnati afumati, brânza cu mucegai si ardei gras   |  35

Trenta Ultra Piccante   |  mozzarella, sos rosii ultra picant, salam chorizo, bacon, cârnati afumati, ardei iute si chill   |  37

Picantina   |  mozzarella, sos rosii, salam chorizo, ardei iute, cârna?i afumati, cascaval afumat si brânza cu mucegai   |  37

Bianca D'oro   |  mozzarella, piept de pui, brie, smântâna vegetala, porumb, ciuperci proaspete si ardei gras   |  38

Quattro Formaggi   |  mozzarella, brie, schwitzer, smântâna vegetala si brânza cu mucegai   |  38

6.4. Sortimentele “Margherita Artigianale”, “Formaggi Artigianale”, “Bresaola Artigianale” “Prosciutto Crudo Artigianale”, “Trenta Artigianale”, “Pescara Artigianale” din categoria de pizza “Trenta Artigianale” NU intra in categoria produsului “Pizza Minune”, ca atare NU intra in categoria de pizza acordata gratuit de catre Organizator.

6.5. Oricand in perioada derularii prezentei promotii, organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile atat a produselor participante, cat si a produselor din categoria “Pizza Minune”, acestea putand fi consultate de orice persoana interesata pe pagina de internet trentapizza.ro.

CAPITOLUL 7. MECANISMUL CAMPANIEI

7.1. DATE GENERALE

Reprezentant al organizatorului este persoana ce livreaza comanda, dar si persoana care preda comanda in locatiile/magazinele cu vanzare directa si asistata ale organizatorului (denumite in continuare “locatii Trenta Pizza”).

Produsele participante sunt definite in Capitolul 4 din prezentul regulament.

Pizza Minune reprezinta produsele definite in Capitolul 6 din prezentul regulament, capitol in care se regaseste lista acestora.

Flyer facator de minuni reprezinta un pliant special conceput pentru campania cu acelasi nume “Flyerul facator de Minuni” si care este trimis de organizator printr-un reprezentant al sau la comenzi de produse participante emise si achitate de catre un potential participant, dar si prin intermediul unor terte persoane (parteneri/furnizori). In masura in care posesorul doreste participarea in cadrul prezentei campanii, acesta va pastra “Flyerul facator de Minuni” si va aplica pe acesta un numar de 6 stickere de promotie, prin lipire.

Sticker-ul de promotie reprezinta un autocolant in forma ovala ce intruchipeaza sase personaje/figurine care va fi primit, la emiterea si achitarea unei comenzi in valoare de cel putin 30 de lei, de la un reprezentant al organizatorului. In functie de valoarea comenzii efectuate si achitate, potrivit prezentului regulament, potentialul participant va primi cate un sticker de promotie pentru fiecare 10 lei cheltuiti in prezenta campanie si pe care il va aplica pe “Flyerul facator de Minuni”, prin lipire, in casutele dedicate acestora. Stickere de promotie nu se acorda la comenzile cu livrare sau preluate din locatiile Trenta Pizza daca acestea contin o promotie, un produs gratuit sau este aplicata o reducere.

“Flyerul facator de Minuni”, si sticker-ul de promotie nu sunt nominale, putand fi transmise de la o persoana la alta, organizatorul fiind exonerat de toate si orice fel de raspundere in acest sens.

Exemplu:

Pentru o comanda minima (comanda minima are o valoare de 30 lei), organizatorul trimite, impreuna cu comanda emisa si achitata, un numar de 3 stickere.

Pentru o comanda in valoare de 55 lei, organizatorul trimite, impreuna cu comanda emisa si achtitata, un numar de 5 stickere.

7.2 MECANISM DE PARTICIPARE

Pentru a participa in cadrul prezentei campanii, participantii trebuie:

- sa achizitioneze/comande si sa achite, in perioada campaniei, produse participante definite in Capitolul 4 din prezentul regulament cel putin in limita unei comenzi minime*. Achizitia/comanda se efectueaza numai la numarul de telefon 021.9645, aceasta fiind livrata la locul indicat de persoana fizica ce emite si achita comanda sau poate fi preluata de aceasta, contra cost, din „locatiile Trenta Pizza”.

* Comanda minima este in valoare de 30 lei.

- sa lipeasca pe “Flyerul facator de Minuni”, stickerele de promotie primite in casutele dedicate acestora. Numarul total de stickere de promotie ce trebuie instalate, prin lipire, pe “Flyerul facator de Minuni”, este de 6;

-“Flyerul facator de Minuni”, este complet numai la momentul in care are aplicate, prin lipire, un numar de 6 stickere de promotie.

- Numarul de stickere de promotie se raporteaza la valoarea comenzii emise si achitate (nu mai mica de 30 de lei), potrivit capitolul 7. La fiecare 10 lei cheltuiti se va primi cate un sticker de promotie.

7.3. MECANISMUL CAMPANIEI SI DE ACORDARE A PRODUSELOR “Pizza Minune”

In urma unei comenzi achitate, in valoare de cel putin 30 de lei reprezentand comanda minima acceptata de organizator, acesta din urma, printr-un reprezentant al sau, trimite persoanei fizice, pentru fiecare 10 lei cheltuiti, cate un sticker de promotie pe care trebuie sa-l aplice, prin lipire, pe “Flyerul facator de Minuni”.

In momentul in care participantul detine 6 stickere de promotie aplicate, prin lipire, pe “Flyerul facator de Minuni” poate solicita produsul “Pizza Minune” constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6, in limita stocului disponibil, la urmatoarea sa comanda in valoare minima acceptata de organizator, cu livrare, solicitata la numarul de telefon 021.9645, dar nu mai tarziu de 15 iulie 2019.

Produsul “Pizza Minune” constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6 va fi livrat impreuna cu o noua comanda mai sus mentionata, moment in care participantul preda reprezentantului organizatorului “Flyerul facator de Minuni” pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie.

In situatia in care participantul nu preda, la livrarea noii comenzii mai sus aratate, “Flyerul facator de Minuni” pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie, acesta va ramane doar cu noua comanda pe care trebuie sa o achite si nu va beneficia de produsul “Pizza Minune” ales, acesta din urma ramanand la dispozitia organizatorului.

IMPORTANT:

- Prezenta campanie nu este valabila pentru comenzile/achizitiile efectuate in cadrul locatiilor Trenta Pizza.

- Prezenta campanie nu se cumuleaza cu alte oferte si/sau reduceri practicate de Organizator.

- Produsul “Pizza Minune” nu se poate preschimba in bani.

- “Flyerul facator de Minuni” si stickerele de promotie isi pierd valabilitatea dupa data de 15 iulie 2019

- Produsele oferite gratis de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, denumite in continuare produse “Pizza Minune” nu se solicita/revendica din locatiile Trenta Pizza, ci doar la numarul de telefon 021.9645, cu tarif normal, pana la data de 15 iulie 2019 si numai la o noua comanda achitata in valoare de cel putin 30 lei (comanda minima), acestea fiind livrate impreuna de organizator.

- Solicitarea produsului “Pizza Minune” nu reprezinta o noua comanda in valoare de cel putin 30 lei (comanda minima), pentru intrarea in posesia acestuia (“Pizza Minune”), participantul trebuie sa emita o noua comanda cel putin minima si sa fi indeplinit toate conditiile din prezentul Regulament.

- Pentru fiecare „Flyer facator de Minuni” pe care se regasesc aplicate, prin lipire, cele 6 stickere de promotie se poate solicita de catre participant produsul “Pizza Minune” constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6, in limita stocului disponibil, la urmatoarea sa comanda in valoare minima acceptata de organizator, cu livrare, solicitat la numarul de telefon 021.9645.

- Sortimentele “Margherita Artigianale”, “Formaggi Artigianale”, “Bresaola Artigianale” “Prosciutto Crudo Artigianale”, “Trenta Artigianale”, “Pescara Artigianale” din categoria de pizza “Trenta Artigianale” NU intra in categoria produsului “Pizza Minune”, ca atare NU intra in categoria de pizza acordata gratuit de catre Organizator.

- Valoarea comenzilor emise si achitate de participant nu se cumuleaza si nici nu se reporteaza de la o comanda la alta. Stickerele de promotie se acorda la fiecare 10 lei cheltuiti, intr-un numar raportat la valoarea fiecarei comenzi cel putin minime ( a se vedea Capitolul 7).

CAPITOLUL 8. DISPOZITII FINALE

Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Acordarea produselor “Pizza Minune” a “stickerelor de promotie” si a “Flyerul facator de Minuni”, in conditiile respectarii de catre participant a prezentului Regulament, reprezinta singura obligatie a organizatorului.

Modul in care se desfasoara prezenta campanie este stabilit de organizator.

O data cu predarea de catre participant a “Flyerului facator de Minuni”, ce are aplicat, prin lipire, un numar de 6 stickere de promotie si, ca urmare a acesteia, primirea de catre acesta a produsului “Pizza Minune” in conditiile prezentului regulament, participantul declara in mod liber, expres si neechivoc ca nu are niciun fel de pretentii, de nicio natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizator cu privire la derularea prezentei campanii.

Organizatorul nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra “Flyerul facator de Minuni” si a stickerelor de promotie.

Litigiile privind dreptul de proprietate asupra “Flyerul facator de Minuni” si a stickerelor de promotie nu vor putea influenta principiul conform caruia organizatorul va acorda produsul “Pizza Minune” persoanei a carei solicitare a fost prezentata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru “Flyerul facator de Minuni”, pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie deteriorate, nelizibile, si in aceasta situatie, participantul intelege faptul ca, Organizatorul este singurul indreptatit sa decida cu privire la acordarea sau nu a produsului “Pizza Minune”.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantul la prezenta campanie se va rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Prezenta campanie poate inceta inainte de termen sau poate fi prelungita in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau inclusiv la solicitarea organizatorului, din motive independente de vointa acestora.

Prezentul Regulament Oficial este disponibil gratuit si poate fi obtinut in conformitate cu pct. 1.3 si 1.4.

 

Organizator,

INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL