Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Regulamentul oficial al campaniei "Pizza cadou la prima comanda online"

Pizza cadou la prima comanda online

PIZZA CADOU LA PRIMA COMANDA ONLINE
(denumita in continuare “campanie”)

 

CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei “PIZZA CADOU LA PRIMA COMANDA ONLINEeste societatea INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti sub numărul J40/8011/2005, având cod unic de înregistrare (CUI) 13561463, numita in prezentul regulament Organizatorul”.

1.2. Campania se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa prezentul regulament sau de a prelungi perioada campaniei pe parcursul derularii acesteia, toate acestea fiind anuntate prin intermediul siteului www.trentapizza.ro.

1.3. Detalii despre prezenta campanie se pot gasi pe: (i) pe siteul www.trentapizza.ro; (ii) la numarul de telefon 021.9645, numar cu tarif normal, care va functiona si pentru detalii privind prezenta campanie in intervalul orar 10:00 – 23:00.  

1.4. Regulamentul de participare/desfăşurare a campaniei “Pizza cadou la prima comanda onlineeste disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant si poate fi vizualizat pe (i) pe siteul www.trentapizza.ro; (ii) poate fi obtinut, la cerere, scriind la adresa: Bucuresti, str. Pecetei nr. 7-9, bloc 2 Pajura, sector 1; (iii) sunand la numarul de telefon 021.9645 sau (iv) solicitat prin posta electronica (email) la adresa contact@trentapizza.ro.           

1.5. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

 

CAPITOLUL 2. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI “Pizza cadou la prima comanda online

2.1.  Campania se desfasoara in perioada: 05.09.2019, ora 10:00 – 31.10.2020, ora 22:00.

2.2. Data limita pentru solicitarea produsului “Pizza Cadou constand intr-o pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm este 31.10.2020, ora 22:00.

 

             IMPORTANT:

            “Pizza Cadou constand intr-o pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participantului, din lista disponibila pe website trentapizza.ro, in limita stocului disponibil, se acorda de catre organizator doar la prima comanda minima online realizata din contul de client nou si achitata de acesta din urma. “Pizza Cadou” va fi livrata de organizator impreuna cu prima comanda minima online realizata din contul de client nou sau, la alegerea clientului, impreuna cu oricare din urmatoarele comenzi minime online efectuate din contul de client nou, dar nu mai tarziu de data de 31.10.2020, ora 22:00.

 

CAPITOLUL 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania este organizata si se va desfasura in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia in care este oferit de catre organizator serviciul de livrare. Zonele de livrare pot fi consultate pe website-ul trentapizza.ro, la sectiunea Locatii Trenta Pizza. Zonele de livrare pot fi modificate oricand pe parcursul prezentei campanii, sectiunea Locatii Trenta Pizza de pe website-ul trentapizza.ro fiind actualizata in acest sens.

3.2. Atat produsele participante, cat si produsul “Pizza Cadou constand intr-o pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participantului, din lista disponibila pe website trentapizza.ro, in limita stocului disponibil, in conditiile prezentului Regulament sunt livrate de organizator in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia unde organizatorul ofera serviciul de livrare.

 

CAPITOLUL 4. PRODUSELE PARTICIPANTE

4.1. In cadrul prezentei Campanii produsele participante sunt cele din meniul regasit pe website trentapizza.ro, toate denumite in continuare "PRODUSE PARTICIPANTE".

4.2. Produsele participante sunt produsele din meniul regasit pe website trentapizza.ro ce pot fi comandate online de client, in limita stocului disponibil, contra cost, si pentru care, pentru prima comanda minima online din contul de client nou si achitata de catre client, organizatorul ofera o “Pizza Cadou” constand intr-un sortiment de pizza cu dimensiunea de 24 cm.

 

IMPORTANT:

 A nu se confunda produsele participante cu produsele oferite cadou in urma participarii in prezenta campanie (denumite in continuare produse “Pizza Cadou), definite potrivit prezentului regulament.

 Produsele participante sunt cele definite in Capitolul 4.

 Produsul oferit cadou in urma participarii in prezenta campanie, denumit produs “Pizza Cadouconsta intr-un sortiment de pizza cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participantului, din sortimentele disponibile pe website-ul www.trentapizza.ro pentru prezenta campanie.

 

CAPITOLUL 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. In vederea participarii in cadrul prezentei campanii, clientul, in perioada de derulare a prezentei campanii, trebuie sa-si creeze un cont de client nou pe website-ul www.trentapizza.ro, cont confirmat cu ajutorul link-ului unic de confirmare primit de client pe email.

5.2. Campania Pizza cadou la prima comanda online este deschisa tuturor persoanelor fizice care, in perioada de derulare a prezentei campanii, isi creaza un cont de client nou potrivit prezentului regulament, realizeaza prima comanda minima online din contul de client nou si achita comanda.

 

IMPORTANT:

      Prezenta campanie nu este valabila pentru clientii care, la data inceperii prezentei campanii detin deja un cont de client.

 

CAPITOLUL 6. PRODUSE “Pizza Cadou

6.1. Produsul oferit cadou de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, este denumit in continuare produse Pizza Cadousi este disponibil pe website-ul www.trentapizza.ro.

6.2. Produsul oferit cadou in urma participarii in prezenta campanie, denumit produs “Pizza Cadouconsta intr-un sortiment de pizza cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participatului, din sortimentele disponibile pe website-ul trentapizza.ro, valabile pentru prezenta campaniei, in limita stocului disponibil.

6.3. Oricand in perioada derularii prezentei campanii, organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile atat pentru produsele participante, cat si pentru produsele din categoria Pizza Cadou, acestea putand fi consultate de orice persoana interesata pe website-ul trentapizza.ro.

 

IMPORTANT:

  • “Pizza Cadou” constand intr-un sortiment de pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm are numai blat normal;

  • Extra ingredientele adaugate de client atat pentru produsele participante, cat si pentru produsul “Pizza Cadou” se achita de catre participant.

 

CAPITOLUL 7. MECANISMUL CAMPANIEI

7.1. DATE GENERALE 

Reprezentant al organizatorul este persoana ce livreaza comanda, dar si persoana care preda comanda in locatiile/magazinele cu vanzare directa si asistata ale organizatorului (denumite in continuare “locatii Trenta Pizza”).

Produsele participante sunt definite in Capitolul 4 din prezentul regulament.

Pizza Cadou consta intr.-un sortiment de pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participatului, din sortimentele disponibile pe website-ul trentapizza.ro pentru prezenta campaniei, in limita stocului disponibil.

Cont client nou inseamna un cont inregistrat in perioada campaniei, completat de client cu toate datele/informatiile ce sunt necesare organizatorului in vederea livrării comenzilor realizate de client si confirmat cu ajutorul link-ului unic de confirmare primit pe email.

Confirmare cu ajutorul link-ului unic de confirmare primit pe email inseamna accesarea link-ului unic generat si primit pe email astfel incat contul de client nou se confirma prin intermediul unei adrese de email valide. Link-ul de confirmare se trimite prin email dupa ce se completeaza toate datele in sectiunea Inregistrare.

Clientul devine participant in momentul participarii in cadrul prezentei campanii.

 

7.2 MECANISM DE PARTICIPARE

Pentru a participa in cadrul prezentei campanii, participantii trebuie sa parcurga, in mod cumulativ, urmatoarele etape:

  • sa-si creeze un cont de client nou intrand pe website-ul trentapizza.ro la sectiunea Inregistrare” (http://www.trentapizza.ro/inregistrare), in perioada de derulare a prezentei campanii, cont care sa fie confirmat cu ajutorul link-ului unic de confirmare primit pe email; Contul de client nou se confirma dupa ce se apasa pe butonul „Inregistrare completa” din email-ul primit;
  • sa se afle la prima comanda online din contul sau de client nou, adica creat si confirmat in perioada de derulare a prezentei campanii cu ajutorul link-ului unic de confirmare primit pe email. Numai pentru prima comanda minima online efectuata din contul de client nou este valabila prezenta campanie, urmatoarele comenzi minime online nu fac obiectul prezentei campanii;
  • sa achite comanda constand in produsele participante definite in Capitolul 4 din prezentul regulament cel putin in limita unei comenzi minime*, precum si extra ingredientele adaugate atat pentru produsele participante, cat si pentru „Pizza Cadou”.
  • sa solicite comanda cu livrare la momentul realizarii comenzii online din contul sau de client nou si confirmat in perioada de derulare a prezentei campanii. Pentru comenzile online cu ridicare sau preluare din locatiile Trenta Pizza prezenta campanie nu este valabila.

* Comanda minima este in valoare de 30 lei.

 

7.3. MECANISMUL CAMPANIEI SI DE ACORDARE A PRODUSELOR “Pizza Cadou

               In urma unei comenzi achitate realizata online din contul sau de client creat si confirmat in perioada de derulare a prezentei campanii, in valoare de cel putin 30 de lei reprezentand comanda minima acceptata de organizator, participantul va beneficia de o “Pizza Cadou” constand intr-un sortiment de pizza cu dimensiunea de 24 cm.

             Sortimentul de pizza cadou (dimensiunea de 24 cm) se incarca/afiseaza in mod automat imediat dupa accesarea contului de client nou la momentul efectuarii primei comenzi minime online din respectivul cont.  Clientul are optiunea de a schimba sortimentul de pizza cadou (dimensiunea de 24 cm) incarcat/afisat in mod automat cu un alt sortiment dorit de client din lista disponibila pe website-ul trentapizza.ro, in limita stocului disponibil. Sortimentul de pizza cadou (dimensiunea de 24 cm) ales de client se adauga apoi in cosul de cumparaturi.

               Produsul “Pizza Cadou constand intr-un sortiment de pizza cu dimensiunea de 24 cm, la alegerea participantului si in limita stocului disponibil, din lista disponibila pe website-ul trentapizza.ro se ofera de catre organizator numai la prima comanda cel putin minima online realizata din contul de client nou creat si confirmat in perioada de derulare a prezentei campanii, livrarea acestuia putandu-se efectua fie la prima comanda online efectuata potrivit celor anterior mentionate sau se poate amana de catre client pentru o comanda cel putin minima online ulterioara efectuata in perioada prezentei campanii, adica nu mai tarziu de 31.10.2020.

             Amanarea de catre client a folosirii/livrarii pizzei cadou impreuna cu prima comanda cel putin minima realizata online din contul sau de client nou se face prin stergerea acesteia din cosul de cumparaturi sau prin neselectare. La oricare din urmatoarele comenzi cel putin minime realizate din contul de client nou, clientul poate opta si selecta sortimentul de pizza cadou amanat initial la livrare, dar nu mai tarziu de 31.10.2020.

 

IMPORTANT:

Participarea in cadrul prezentei campanii nu se activeaza daca comanda se face fara crearea unui cont nou de client si confirmarea acestuia cu ajutorul unui link unic de confirmare primit pe email. Este important de retinut aspectul anterior semnalat deoarece se pot plasa comenzi online si fara inregistrarea unui cont sau fara ca acesta sa fie confirmat, caz in care nu beneficiati de prezenta campanie

Prezenta campanie nu este valabila pentru comenzile/achizitiile efectuate in cadrul locatiilor Trenta Pizza.

Prezenta campanie nu este valabila pentru comenzile online cu ridicare sau preluare din locatiile Trenta Pizza.

Prezenta campanie nu se cumuleaza cu alte promotii, reduceri, campanii, oferte practicate de Organizator.

Produsul “Pizza Cadou  nu se poate preschimba in bani

Sortimentul de Pizza Cadou oferit cadou de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, denumit in continuare produse Pizza Cadou nu se solicita/revendica din locatiile Trenta Pizza.

Extra ingredientele adaugate de client atat pentru produsele participante, cat si pentru produsul “Pizza Cadou” constand intr-un sortiment de pizza cadou cu dimensiunea de 24 cm se achita de catre participant

Oferta se pierde daca este folosita intr.-o comanda care a fost ulterior anulata de catre client

 

CAPITOLUL 8. DISPOZITII FINALE

Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Acordarea produselor “Pizza Cadousi livrarea produselor participante, in conditiile respectarii de catre participant a prezentului Regulament, reprezinta singura obligatie a organizatorului.

Modul in care se desfasoara prezenta campanie este stabilit de organizator.

Organizatorul nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra contului de client nou utilizat de oricare din clienti pentru participarea in cadrul prezentei campanii.

Litigiile privind dreptul de proprietate asupra contului de client nou si a informatiilor date de client in vederea creerii acestuia nu vor putea influenta principiul conform caruia organizatorul va acorda produsul “Pizza Cadou persoanei a carei comanda online este realizata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru participantii care amana primirea produsului “Pizza Cadou” depasind termenul de 31.10.2020, termen limita de livrare de catre organizator a acestuia, iar in aceasta situatie, participantul intelege faptul ca nu i se mai poate acorda produsul “Pizza Cadou”, iar organizatorul este exonerat de orice raspundere in acest sens.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantul la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care  nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Prezenta campanie poate inceta inainte de termen sau poate fi prelungita in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau inclusiv la solicitarea organizatorului, din motive independente de vointa acestora.

Prezentul Regulament Oficial este disponibil gratuit si poate fi obtinut in conformitate cu pct. 1.3 si 1.4.

 

Organizator,

INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL