Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Regulament "Promoția Nehotărâtului"

Promotia Nehotaratului 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
PROMOTIA NEHOTARATULUI

(denumita in continuare “campanie”)

 

CAPITOLUL 1.
ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei “PROMOTIA NEHOTARATULUI” este societatea INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti sub numărul J40/8011/2005, având cod unic de înregistrare (CUI) 13561463, numita in prezentul regulament Organizatorul”.

1.2. Campania se deruleaza sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament si/sau de a prelungi perioada campaniei pe parcursul derularii acesteia, precum si de a inceta prezenta campanie inainte de termen, toate acestea fiind anuntate prin intermediul website-ului www.trentapizza.ro.

1.3. Detalii despre prezenta campanie se gasesc pe: (i) pe siteul www.trentapizza.ro; (ii) la numarul de telefon 021.9645, numar cu tarif normal, care functioneaza si pentru detalii privind prezenta campanie in intervalul orar 11:00 – 22:00.  

1.4. Regulamentul de participare/desfăşurare a campaniei “PROMOTIA NEHOTARATULUI” este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant si poate fi vizualizat pe (i) pe siteul www.trentapizza.ro sau (ii) solicitat prin posta electronica (email) la adresa contact@trentapizza.ro.           

1.5. Clientul este obligat sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

 

CAPITOLUL 2.
PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI “PROMOTIA NEHOTARATULUI”

2.1. Campania se desfasoara zilnic, dupa ora 18:00, in perioada: 09.03.2020 – 31.08.2021 si este destinata exclusiv comenzilor efectuate online de catre client, achitate de acesta, cu livrare sau cu ridicare de catre client dintr-o locatie Trenta Pizza. In functie de modalitatea de livrare aleasa de client, acesta va inscrie in comanda online informatia privind adresa de livrare sau locatia Trenta Pizza de la care acesta urmeaza sa ridice comanda efectuata.

2.2. Data de 31.08.2021, ora 22:00 reprezinta ultima zi in care clientul beneficiaza de prezenta campanie.

 

CAPITOLUL 3.
ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania este organizata si se va desfasura in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia in care este oferit de catre organizator serviciul de livrare. Informatiile privind zonele limitrofe municipiului Bucuresti in care organizatorul ofera serviciul de livrare se regasesc pe website-ul www.trentapizza.ro, la sectiunea “Locatii Trenta Pizza” (aflat in antetul site-ului). Zonele de livrare pot fi modificate de catre organizator oricand pe parcursul prezentei campanii, sectiunea “Locatii Trenta Pizza” de pe website-ul www.trentapizza.ro  fiind actualizata in acest sens.      

 

CAPITOLUL 4.
PRODUSELE PARTICIPANTE SI PRODUSUL “PIZZA NEHOTARATULUI

4.1. In cadrul prezentei Campanii produsele participante sunt produsele din categoria Pizza (cu exceptia categoriilor Artigianale si Vegane) aflate in meniul regasit pe website www.trentapizza.ro, toate fiind denumite in continuare "PRODUSE PARTICIPANTE".

4.2. Pentru a beneficia de prezenta campanie, produsele participante pot fi comandate, in limita stocului disponibil, exclusiv online, prin accesarea de catre client a website-ului www.trentapizza.ro, din contul sau de client detinut/nou creat, cu livrare de catre organizator sau cu ridicare de catre client dintr-o locatie Trenta Pizza.

4.3. Produsul “Pizza Nehotaratului” consta intr-o pizza cu pretul cel mai mic dintre cele comandate, indiferent de dimensiune sau de tipul blatului si care NU formeaza obiectul unei alte promotii, campanii, reduceri, pachete promotionale sau produs gratuit, oferte practicate, in conditiile prezentului regulament. Pizza din gama Artigianale NU intra in categoria de „Pizza Nehotaratului”.

4.4. Extra ingredientele adaugate de client atat produselor participante, cat si produsului „Pizza Nehotaratului” sunt contra cost si se achita de client.

 

CAPITOLUL 5.
DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Campania “Promotia Nehotaratului” este deschisa tuturor persoanelor care se incadreaza in termenii si conditiile prezentului regulament si achita comanda efectuata.

5.2. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

CAPITOLUL 6.
MECANISMUL CAMPANIEI

 

6.1. DATE GENERALE 

Produsele participante sunt definite in Capitolul 4, pct. 4.1 din prezentul regulament.

Produsul “Pizza Nehotaratului” este definit in capitolul 4, pct. 4.3 din prezentul regulament.

Cont client: Se creeaza de catre client prin accesarea butonul Cont Nou de pe pagina principala sau accesand pagina www.trentapizza.ro/inregistrare si completand datele solicitate.

Confirmarea contului de client: Se realizeaza prin apasarea de catre client a butonuui de “Confirmare cont” din cadrul email–ului de confirmare primit de persoana care si-a creat contul. Prin apasarea acestui buton contul se considera confirmat si se pot realiza comezi online din cadrul acestuia.

Comanda minima: Reprezinta comanda minima generala de livrare a organizatorului in valoare de minimum 30 de lei, comanda cu livrare, independent de existenta sau nu a vreunei campanii promotionale, oferte, promotii, cupoane promotionale, reduceri.

 

6.2. MECANISMUL DE PARTICIPARE

6.2.1. Pentru a participa in cadrul prezentei campanii, clientul trebuie sa indeplineasca termenii si conditiile prezentului Regulament si sa parcurga, in mod cumulativ, urmatoarele etape:

a) sa efectueze o comanda exclusiv online, prin accesarea de catre client a website-ului www.trentapizza.ro, din contul sau de client, cont detinut sau nou creat;

b) sa inscrie in cadrul comenzii online, modalitatea de livrare aleasa, respectiv comanda va fi livrata de organizator sau comanda vor fi ridicata de client dintr-o locatie Trenta Pizza. In functie de modalitatea de livrare aleasa de client, acesta din urma va inscrie in comanda online informatia privind adresa de livrare sau locatia Trenta Pizza de la care acesta urmeaza sa ridice comanda efectuata;

c) comanda online sa cuprinda cel putin 4 produse constand in pizza indiferent de dimensiune (mica, medie sau mare) si indiferent de tipul de blat (normal sau subtire), cu exceptia produselor din categoriile Artigianale si Vegane;

d) sa solicite faptul ca doreste sa beneficieze de prezenta campanie. Aceasta solicitare se face de catre client prin introducerea in pagina de finalizare comanda, la sectiunea codurilor promotionale a codului 3393. Pentru a putea introduce codul anterior mentionat, clientul trebuie sa aiba in cosul de cumparaturi cel putin 4 pizza indiferent de dimensiune si de tipul de blat;

e) comanda sa NU fie formata din una sau mai multe produse aflate in promotie, oferta, reducere, cupoane promotionale si/sau parte din alta campanie cu produs gratis;

e) livrarea produselor comandate sa respecte conditiile prevazute in cap. 3 si cap. 4;

f) sa achite comanda efectuata.

 

6.3. ACORDAREA PRODUSUSULUI „Pizza Nehotaratului”

6.3.1. In conditiile prezentului regulament, la comanda online efectuata de client, comanda ce cuprinde cel putin 4 (patru) produse participante constand in pizza indiferent de dimensiune (mica, medie, mare) si de tipul de blat (normal, subtire), clientul va beneficia, in mod gratuit, pentru prietenul sau nehotarat, de produsul “Pizza Nehotaratului”, respectiv de una din cele patru pizza, cea cu pretul cel mai mic dintre cele comandate, iar pentru celelalte produse ce formeaza comanda, clientul achita pretul intreg, respectiv cel din meniul ce poate fi vizualizat pe site-ul www.trentapizza.ro

6.3.2. Produsul “Pizza Nehotaratului” este acordat de organizator, in mod gratuit, o singura data/comanda si nu se cumuleaza alte promotii, campanii, reduceri, pachete promotionale sau produs gratuit, oferte practicate de Organizator.

6.3.3. Produsul “Pizza Nehotaratului” se adauga de catre client in cosul de cumparaturi prin selectarea ei din pagina de Oferte (https://www.trentapizza.ro/oferte) sau prin introducerea codului promotional 3393 in pagina de finalizare comanda si consta intr-o pizza cu pretul cel mai mic dintre cele comandate (aflate deja in cosul de cumparaturi).

6.3.4. Extra ingredientele adaugate de client sunt contra cost si se achita de catre client si in cazul produsului „Pizza Nehotaratului”.

6.3.5. Important:

a) pizza din gama Artigianale nu face obiectul prezentei campanii, in sensul in care NU intra nici in categoria de Produs Participant si nici in categoria de produs denumit “Pizza Nehotaratului”,

b) produsul “Pizza Nehotaratului nu se preschimba in bani, puncte sau alte avantaje si nici nu se reporteaza,

c) prezenta campanie NU se cumuleaza cu alte promotii, campanii, reduceri, pachete promotionale sau produs gratuit, oferte practicate de Organizator.

     

CAPITOLUL 7.
DISPOZITII FINALE

 

7.1. Prezentul regulament se completeaza cu datele/ informatiile aflate in subsolul paginii www.trentapizza.ro, la sectiunea „Asistenta (contact, meniu, ANPC)” si „Informatii (politica de confidentialitate, politica cookies, termeni si conditii).”

7.2. Prin participarea la aceasta campanie, clientul este de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

7.3. Acordarea produsului “Pizza Nehotaratului” si livrarea comenzii (la adresa sau locatia Trenta Pizza mentionate de client in comanda online), in conditiile respectarii de catre client a prezentului Regulament, reprezinta singura obligatie a organizatorului.

7.4. Cu titlu exemplificativ si nelimitat la aceasta situatie, Organizatorul este exonerat de orice raspundere si cu privire la:

  • intrerupreri ale serviciului de internet, de telefonie fixa/mobila de catre furnizorii acestor servicii sau blocarea accesului datorita supraaglomerarii retelelor de internet si/sau de telefonie in perioadele de trafic intens;

7.5. Modul in care se desfasoara prezenta campanie este stabilit de organizator.

7.6. Eventualele litigii aparute intre Organizator si client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

7.7. Prezenta campanie poate inceta inainte de termen prin simpla decizie a organizatorului sau in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, aceasta situatie (incetarea inainte de termen a prezentei campanii) fiind expusa pe site-ul www.trentapizza.ro, astfel fiind indeplinita formalitatea aducerii la cunostinta participantilor a acestei decizii. De asemenea, prezenta campanie poate fi prelungita ca urmare a unui eveniment de forta majora sau prin simpla decizie a organizatorului, caz in care se va intocmi un addendum la prezentul regulament ce poate fi vizualizat pe site-ul www.trentapizza.ro

7.8. Prezentul Regulament Oficial este disponibil gratuit si poate fi obtinut in conformitate cu pct. 1.3 si 1.4.

 

Organizator,

INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL