Comandă pizza la domiciliu

Alegeti produse din meniul nostru

Regulament campaniei "Voucher-ul anti 5G"

Campanie promotionala - Voucher anti 5G

 

Regulamentul Oficial al campaniei promoționale "Voucher-ul anti 5G"
(denumita in continuare “campanie”)

 

CAPITOLUL 1.
ORGANIZATORUL CAMPANIEI Regulamentul Oficial al campaniei promoționale "Voucher-ul anti 5G"

 

1.1. Organizatorul campaniei “VOUCHER-ul anti 5Geste societatea INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului din Bucuresti sub numărul J40/8011/2005, având cod unic de înregistrare (CUI) 13561463, numita in prezentul regulament Organizatorul”.

1.2. Campania se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa prezentul regulament sau de a prelungi perioada campaniei pe parcursul derularii acesteia, toate acestea fiind anuntate prin intermediul website-ului www.trentapizza.ro.

1.3. Detalii despre prezenta campanie se pot gasi pe: (i) pe siteul www.trentapizza.ro; (ii) la numarul de telefon 021.9645, numar cu tarif normal, care va functiona si pentru detalii privind prezenta campanie in intervalul orar 10:00 – 23:00.

1.4. Regulamentul de participare/desfăşurare a campaniei “VOUCHER-ul anti 5Geste disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant si poate fi vizualizat pe (i) pe siteul www.trentapizza.ro; (ii) sunand la numarul de telefon 021.9645 sau (iii) solicitat prin posta electronica (email) la adresa contact@trentapizza.ro.

1.5. Clientul este obligat sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

 

CAPITOLUL 2.
2.1. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI “VOUCHER-ul anti 5G

 

2.1.1. Campania se desfasoara in perioada: 24.02.2021 – 30.04.2021, ora 22:00 si este destinata exclusiv comenzilor cu livrare efectuate online de catre client si achitate de acesta in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

2.1.2. Data de 30.04.2021, ora 22:00 reprezinta ultima zi in care clientul poate efectua o comanda minima online in conditiile prezentului regulament in vederea obtinerii voucher-ului anti 5G.

 

2.2. DATA LIMITA DE UTILIZAREA VOUCHERE-LOR anti 5G

Data de 14.06.2021, ora 22:00 reprezinta data limita de utilizare a voucherelor anti 5G primite de client in perioada de derulare a campaniei. Dupa aceasta data, voucherele isi pierd valabilitatea.

 

CAPITOLUL 3.
ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

3.1. Campania este organizata si se va desfasura in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia in care este oferit de catre organizator serviciul de livrare. Zonele de livrare pot fi consultate pe website-ul www.trentapizza.ro, la sectiunea “Locatii Trenta Pizza” (aflat in antetul site-ului). Zonele de livrare pot fi modificate de catre organizator oricand pe parcursul prezentei campanii, sectiunea “Locatii Trenta Pizza” de pe website-ul www.trentapizza.ro  fiind actualizata in acest sens.

3.2. Produsele sunt livrate de organizator in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia unde organizatorul ofera serviciul de livrare.

 

CAPITOLUL 4.
PRODUSELE PARTICIPANTE

 

4.1. In cadrul prezentei Campanii produsele participante sunt cele din meniul regasit pe website www.trentapizza.ro,  toate fiind denumite in continuare "PRODUSE PARTICIPANTE".

4.2Produsele participante se comanda online de client din contul sau de client, in limita stocului disponibil, cu respectarea prezentului regulament si cu achitarea de catre client a comenzii livrate de organizator. 

4.3. Extra ingredientele adaugate de client sunt contra cost si se achita de catre client.

 

CAPITOLUL 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. In vederea participarii in cadrul prezentei campanii, clientul trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • sa detina sau sa-si creeze un cont de client confirmat site-ul www.trentapizza.ro.
 • Contul se creeaza de aici: https://www.trentapizza.ro/inregistrare, cu un numar de telefon valid asociat contului confirmat,
 • este abonat la primirea de oferte comerciale prin SMS prin bifarea acestei opțiuni in contul de client de pe website la secțiunea Datele Mele https://www.trentapizza.ro/secure/myprofile;
 • In acest sens trebuie sa bifeze acceptul de primire SMS comercial din partea organizatorului, adica sa bifeze casuta specifica din cadrul contului sau de client la sectiunea “Datele mele”.
 • sa efectueze din contul sau de client o comanda minima online cu livrare, adica o comanda de cel putin 30 de lei si sa o achite. Aceasta comanda, in masura in care se respecta prezentul regulament, da dreptul clientului sa intre in posesia voucher-ului anti 5G. Comanda NU trebuie sa fie formata din una sau mai multe produse aflate in promotie, oferta, reducere, cupoane promotionale si/sau parte din alta campanie cu produs gratis;
 • sa solicite comanda cu livrare deoarece prezenta campanie NU se aplica pentru comenzile realizate online, dar cu ridicare din locatiile Trenta Pizza.
 • sa achite comanda livrata

5.2. Campania Voucher-ul anti 5G este deschisa tuturor persoanelor fizice care se incadreaza in termenii si conditiile prezentului regulament.

 

CAPITOLUL 6. MECANISMUL CAMPANIEI

 

6.1. DATE GENERALE

Produsele participante sunt definite in Capitolul 4, pct.4.1 din prezentul regulament.

Cont client:
Se creeaza de catre client prin accesarea butonul Inregistare de pe pagina principala sau accesand pagina
www.trentapizza.ro/inregistrare si completand datele solicitate, avand un numar de telefon valid asociat contului confirmat.

Confirmarea contului de client:
Se realizeaza prin apasarea de catre client a butonuui de “Confirmare cont” din cadrul email–ului de confirmare primit de persoana care si-a creat contul. Prin apasarea acestui buton contul se considera confirmat si se pot realiza comezi online din cadrul acestuia.

Comanda minima online:
Reprezinta comanda minima generala de livrare a organizatorului in valoare de minimum 30 de lei, comanda cu livrare, independent de existenta sau nu a vreunei campanii promotionale, oferte, promotii, cupoane promotionale, reduceri.

     Important: Comanda minima online este efectuata de catre client in vederea obtinerii/receptionarii voucher-ul anti 5G.

Comanda online promotionala:
Comanda online in valoare de cel putin 55 de lei care sa NU contina unul sau mai multe produse aflate in promotie, oferta, reducere, cupoane promotionale si/sau parte din alta campanie cu produs gratis, precum si sa solicite comanda cu livrare deoarece prezenta campanie NU se aplica pentru comenzile realizate online, dar cu ridicare din locatiile Trenta Pizza;

     Important: Comanda online promotionala este efectuata de catre client in vederea utilizarii/folosirii de catre acesta din urma a voucher-ului anti 5G.

Voucher-ul anti 5G:

 • reprezinta un cod promotional format din 10 caractere ce contine cifre și/sau numere;
 • este transmis de organizator in termen de 3 zile de la data efectuarii de catre client a comenzii minime online cu livrare, prin SMS la numarul de telefon valid asociat contului confirmat,
 • este in valoare totala de 100 lei si are 4 utilizari in perioada mentionata in cap. 2, pct.2.2.1, fiecare utilizare este in valoare de 25 lei/comanda online promotionala, adica diminueaza cu 25 lei pretul/comanda online promotionala;
 • se introduce de catre client la finalizarea comenzii online promotionale, dupa ce toate produsele comandate/dorite sunt introduse in cosul de cumparaturi, in sectiunea destinata codurilor si cupoanelor promotionale din cadrul ferestrei de finalizare a comenzii.

 

6.2. MECANISMUL CAMPANIEI “VOUCHER-UL anti 5G

 

6.2.1. Transmiterea/receptionarea de catre client a voucher-ului anti 5G.

           In vederea obtinerii voucher-ului anti 5G, clientul trebuie sa efectueze o comanda minima online, cu livrare.

           In situatia in care comanda minima online a clientului indeplineste conditiile prezentului regulament, in termen de 3 (trei) zile de la data efectuarii comenzii, clientul primeste de la organizator, prin SMS, la numarul de telefon valid alocat contului de client, voucher-ul anti 5G, adica un cod promotional format din 10 caractere ce contine cifre si/sau numere, in valoare totala de 100 lei cu 4 utilizari, fiecare utilizare in valoare de 25 lei;

          Clientul este unicul responsabil de corectitudinea numarului de telefon alocat contului sau de client. Pentru a putea intra in posesia voucherului anti 5G, clientul trebuie sa se asigure ca a bifat optiunea de primire SMS comerciale din partea organizatorului, respectiv sa bifeze casuta specifica din cadrul contului sau de client la sectiunea “Datele mele”. Aceasta conditie este obligatorie pentru respectarea regulilor GDPR.

 

6.2.2. Utilizarea de catre client a voucher-ului anti 5G

 • Pentru a beneficia de voucher-ul anti 5G, clientul trebuie sa efectueze 4 comenzi online promotionale in perioada de valabilitate a voucher-ului.
 • Voucher-ul anti 5G are o valoare totala de 100 lei si are 4 utilizari in perioada mentionata in cap. 2, pct.2.2.1, fiecare utilizare este in valoare de 25 lei/comanda online promotionala, adica diminueaza pretul/comanda online promotionala cu suma de 25 lei.
 • Voucher-ul anti 5G are valabilitate 45 de zile de la data primirii acestuia de catre client.
 • Voucher-ul anti 5G nu este nominal si poate fi oferit spre utilizare/folosire de catre client oricarei alte persoane care, la randul ei, respecta prevederile prezentului regulament cu privire la utilizarea voucher-ului anti 5G.
 • Se introduce de catre client la finalizarea comenzii online promotionale, dupa ce toate produsele comandate/dorite sunt introduse in cosul de cumparaturi, in sectiunea destinata codurilor si cupoanelor promotionale din cadrul ferestrei de finalizare a comenzii.

6.2.3. Important:

 • comanda online promotionala este diferita de comanda minima online, acestea fiind explicate in cap.6, pct.6.1;
 • Voucher-ul anti 5G are valabilitate de 45 zile de la data receptionarii acestuia de catre client, ultima zi de valabilitate a acestuia este data de 23.05.2021;
 • prezenta campanie NU se cumuleaza cu alte promotii, campanii, reduceri, pachete promotionale sau produs gratuit, oferte practicate de Organizator.

       

CAPITOLUL 8.
DISPOZITII FINALE

 

8.1. Prezentul regulament se completeaza cu datele/ informatiile aflate in subsolul paginii www.trentapizza.ro, la sectiunea „Asistenta (contact, meniu, ANPC)” si „Informatii (politica de confidentialitate, politica cookies, termeni si conditii).”

8.2. Costul privind transmiterea SMS-ului ce contine codul unic este suportat de organizator.

8.3. Prin participarea la aceasta campanie, clientul este de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

8.4. Transmiterea prin SMS a voucher-ului anti 5G, in conditiile respectarii de catre client a prezentului Regulament, reprezinta singura obligatie a organizatorului.

8.5. Organizatorul este exonerat de orice raspundere si cu privire la:

 • intrerupreri ale serviciului de internet, de telefonie mobila de catre furnizorii acestor servicii sau blocarea accesului datorita supraaglomerarii retelelor de internet si/sau de telefonie mobila in perioadele de trafic intens;
 • numere de telefon ce nu sunt valide (nu mai este alocat, este gresit, blocat, nu se afla in aria de acoperire, suspendat, etc);
 • eventualele dispute legate de dreptul asupra numarului de telefon indicat de client la momentul creerii contului sau de client. Organizatorul va trimite SMS la numarul de telefon alocat contului, clientul intelegand si acceptand acest aspect.

8.6. Modul in care se desfasoara prezenta campanie este stabilit de organizator.

8.7. Organizatorul nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra contului de client utilizat de client pentru participarea in cadrul prezentei campanii.

8.8. Litigiile privind dreptul de proprietate asupra contului de client si a informatiilor date de client in vederea creerii acestuia nu vor putea influenta principiul conform caruia organizatorul va transmite Voucher-ul anti 5G persoanei a carei comanda minima online este realizata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

8.9. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru clientii care nu efectueaza o comanda promotionala online in termenul de valabilitate a voucher-ului anti 5G, clientul intelegand faptul ca nu mai poate beneficia de reducerea generata de detinerea voucher-ului anti 5G, iar organizatorul este exonerat de orice raspundere in acest sens.

8.10. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantul la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care  nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

8.11. Prezenta campanie poate inceta inainte de termen sau poate fi prelungita in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau inclusiv la solicitarea organizatorului, din motive independente de vointa acestora.

8.12. Prezentul Regulament Oficial este disponibil gratuit si poate fi obtinut in conformitate cu pct. 1.3 si 1.4.

 

Organizator,

INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL